TERMOCONSING është themeluar në vitin 2004


Dhe ne kemi filluar të rritemi gjatë viteve të fundit për shkak të mbështetjes së fortë e klientëve tanë, emri i reputacionit të furnitorëve tanë dhe të përkushtuarve tanë ekipi i punonjësve brenda kompanisë.

TERMOCONSING ka realizuar një numër të madh projektesh me vlerë kapitale dhe duke mos lënë anash objektet individuale në Kosovë dhe jashtë saj.

Në kuadër të Termocosing është i angazhuar një staf profesional


Të specializuar në fushat e dëshiruara të energjisë termike, të dyja jo pjesëmarrëse projektimin dhe pjesëmarrjen në instalimin dhe servisimin e pajisje

Ne projektojmë dhe instalojmë produkte të cilësisë më të lartë dhe jemi 100% të përkushtuar për të ofruar shërbimet më të mira për klientët tanë.

...

Mission

Gjatë gjithë viteve TERMOCONSING ka dëshmuar se ne duam të japim më të lartën cilësinë e shërbimeve dhe për t'i bërë klientët të lumtur.

...

Vision

Our goal is to share our expertise abroad the Kosovo and to become one of the best well-known company Europe

Video Gallery

WindFree™ Plus Split Type Aircon Review | Samsung

Samsung Wind-Free Premium Plus: 3 Key Improvements

WindFree™ Air Conditioner: Full Version l Samsung

SAMSUNG Triangle Design Wall Type Residential Line