TERMOCONSING brenda stafit të kompanisë ka departamenti dhe projektim për projektet e ngrohjes, ftohjes, ventilimit dhe ajrit sistemet e kondicionimit.


Ne kemi mbi 20 vjet përvojë në projektimin e termocentraleve sistemet e fuqisë. Ne kemi projektuar shumë objekte të veçanta rëndësi në vendin tonë dhe jashtë saj.

Ngrohje dhe Ftohje


Objektivi kryesor është të sjellim rehati dhe komoditet tek ne klientët, sigurisht që ne i kushtojmë vëmendje mjedisit mbrojtjes. Falë prekjes që i dhashë dizajnit, instalimin dhe asistencën pas shitjes, TERMOCONSING ka arritur një nivel të lartë të kësaj dhe besueshmërisë.

Ofrojme te gjitha sistemet e ngrohjes dhe ftohjes. Stafi i kompanisë është të trajnuar dhe të specializuar për zbatimin dhe mirëmbajtjen e projekt, si dhe janë të certifikuara nga kompani të markave botërore.

Ventilimi


Ne ofrojmë sisteme ajri të ventiluar për të krijuar një të pastër dhe ambient komod që rrit mirëqenien e përdoruesit e ndërtimit.

Kondicioner


TERMOCONSING është e përkushtuar t'u sigurojë klientëve HVAC-në më të mirë sistem, me produkte shumë efikase që zhvillon dhe mirëmban cilësinë më të mirë të ajrit të brendshëm, duke siguruar mbrojtjen e shëndetit të njeriut dhe mjediset.

Ne ofrojmë instalim të cilësisë së lartë të ajrit për banim dhe komercial kondicioner, me pajisje shume profesionale.

...

Njihuni me modelet më të fundit të pompave termike nga SAMSUNG Climate Solution, me teknologjinë më të sofistikuar.

...

Na kontaktoni për t'u njoftuar me ofertat promocionale të produkteve më të reja të klimatizimit nga SAMSUNG.